Webáruházunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében, és javasoljuk, hogy fogadja el azok használatát, hogy teljes mértékben élvezze a navigációt.

cancel
Autóalkatrész rendelés gyors házhozszállítással!
Közzétette      06/01/2021 12:40:16     Alkatrészbeszerzés    Kommentek 0
Autóalkatrész rendelés gyors házhozszállítással!

Webáruházunk nem csak saját hazai, de külföldi raktárkészletről is dolgozik ezért a készleten lévő alkatrészek nagyon gyorsan rendelkezésedre állnak!

 

Webáruházunkban amit hétköznap délelőtt 10/30ig megrendelsz, azt általában már másnap meg is kapod, mert ha hazai raktárunkban van, még azt aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

Természetesen bármit bármikor az élet hamar felülírhat és történhet csúszás a kiszállításban, de kérlek, vedd figyelembe, hogy sok-sok ember megfeszített munkája és logisztikája van benne.

Nekünk is az az érdekünk, hogy minél hamarabb kezedbe foghasd a megrendelt alkatrészeket!

Rendelések fogadásáról a rendelést követően egyből kapsz egy automatikus visszaigazoló e-mailt, ami azt jelenti, hogy rendelésed beérkezett és kollegáink hamarosan feldolgozzák azt! Miután a feldolgozás megtörténik, kapni fogsz egy újabb, de immár egy rendelés visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazni fogja a kiszállítás pontos idejét és a csomagszámot, továbbá egy csomagkövetési linket is.

Amennyiben rendelésed leadása után nem kapnád meg az automatikus válaszüzenetet vagy a rendelés visszaigazoló e-mailt úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon!

 

Szállításban szerződőt partnerünk az MPL (Magyar Posta)!

Fizetés lehetséges előre utalással, vagy utánvétesen a futárnak készpénzben, ezt rendeléskor választhatod ki!

Az MPL nagy előnye, hogy minden városban és településen is található Postafiók igy ha a megrendelt alkatrészt valami oknál fogva nem tudnád a futártól átvenni, akkor leteszi a címhez legközelebb eső Postafiókban és ott még 5 munkanapig megőrzik neked. Továbbá minden alkatrészre csomagbiztosítás van, igy ha csomagod eltűnik vagy megsérül, akkor kártérítéssel élhetünk feléjük! A fent felsoroltak mellett a kézbesítők rugalmasak és telefonon is keresnek illetve a rendeléskor megadott e-mail címedre is küldenek értesítőt!