Webáruházunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében, és javasoljuk, hogy fogadja el azok használatát, hogy teljes mértékben élvezze a navigációt.

cancel
Monroe alkatrészek, Monroe lengéscsillapító, Monroe rugó, Monroe toronycsapágy
Közzétette      06/23/2021 15:22:02     Autóalkatrészek    Kommentek 0
Monroe alkatrészek, Monroe lengéscsillapító, Monroe rugó, Monroe toronycsapágy

Monroe alkatrészek, Monroe lengéscsillapító, Monroe rugó, Monroe toronycsapágy

 

A Monroe az a márkanév szoktam mondani, amit még anyukám is ismer :) 

Ez nem véletlen. 2021ben 105éves lett a Monroe ami a piacvezető márkanév az egész világon!

 

A legismertebb terméke a Monroe lengéscsillapító

 

Monroe lengéscsillapító:

Tulajdonképpen 5 féle Monroe lengéscsillapító típust választhatunk autónkhoz, de pontosabban fogalmazva nem csak autónkhoz, hanem az autónk felhasználás módjához vagy vezetési stílusunkhoz igazodva. Nem nem, nem arra kell gondolni, hogy gázos vagy olajos a lengéscsillapító. A Monroe a vásárlók, felhasználók igényeit sokkal jobban és komolyabban figyelembe vette mint bármelyik más lengéscsillapítókat gyártó cég.

 

Monroe lengéscsillapító fajták:Monroe Original lengéscsillapító:
Ahogy a nevében is benne van ez egy EREDETI lengéscsillapító. Mit jelent ez? Azt, hogy gyári első beszállítóval azonos minőségű és karakterisztikájú termék. Mivel a Monroe nagyon sok autógyártó lengéscsillapító beszállítója ezért bízhatnak benne, hogy minden tekintettben azonos karakterisztikályú, azonos hangolású lengéscsillapítókat fog kapni, ha Monroe Original lengéscsillapítót vásárol. Gyári termék pont. Olyan felhasználóknak ajánljuk, akik a gyári alkatrészek megbízhatóságát és komfortját kedvelik.

Monroe Reflex lengéscsillapító:
Itt is a névből már sejteni lehet, hogy mit is takar a Monroe Reflex lengéscsillapító. Gyors és határozott, pontos karakterisztikájú lengéscsillapító. Tehát sportos hangolású. Fontos megemlíteni, hogy nem arról van szó mint a Tuning vagy a Verseny sportokban használt de utcán használhatatlan vesekő és fogtörő keménységgel rendelkező más lengéscsillapítóknál! Arra kell a Monroe Reflex lengéscsillapítóknál gondolni, hogy az autó gyár által is kínált Gyári Sport futómű rendszerek is ezzel vannak szerelve. Tehát ha valaki új autó vásárlásánál a sportfutóművet extraként megjelöli rendeléskor, akkor nagy eséllyel Monroe Reflex lengéscsillapítókkal gyártják majd le az új autóját! Ettől függetlenül teljesen csereszabatos is, tehát ha gyárilag nem sportfutóműves az autója, akkor is beszerelhető a normál lengéscsillapító helyére. Általában elmondható, hogy a berugózás csillapítása 25%al keményebb, de a kirugózás is hangolva van. Tehát sportosan vezető felhasználóknak ajánljuk.

Monroe Adventure lengéscsillapító:
Ismét benne van a nevében a lengéscsillapító felhasználása. A terepjáróval túrázó ügyfeleknek készült, akik ugyan nem Off-Roadra használják az autójukat de mégis elmerik hagyni az aszfaltot egy kirándulás alkalmával. A Monroe Adventure lengéscsillapítók speciális gázzal vannak töltve melyek a folyamatos működés esetén sem habosodnak vagy melegszenek fel. Ezen felül a lengéscsillapítók háza és a szimmeringek is mind erősített kivitelben készülnek a mostoha időjárás és útviszonyoknak megfelelően ellenállva. A Monroe Adventure lengéscsillapítókat olyan SUV vagy 4x4 autótulajdonosoknak ajánljuk, akik tényleg arra sokat túráznak, kirándulnak terepen.  

Monroe Magnum VAN lengéscsillapító:
A Monroe Magnum Van lengéscsillapítók megtervezésekor a mérnökök fő szempontja a folyamatos súlyterhelhetőség volt. A fő cél az volt, hogy a hétköznapokban a munka autók legyen az teher vagy kisteher, ugyan olyan biztonságban közlekedjenek teljes terheléskor, mint üresen. Így született meg a Monroe Magnum lengéscsillapító mely nem csak a speciális gáznak köszönheti precizitását, hanem az erősített háznak, belső szerkezeti rugóknak és dugattyúknak is. A Monroe Magnum lengéscsillapítókat kisteher és teher autó felhasználóknak ajánljuk.   

 

Monroe Intelligent lengéscsillapító:
A Monroe Intelligent lengéscsillapítók automata vagy a belülről állítható elektromosan vezérelt lengéscsillapítókkal szerelt autókhoz készülnek. Teljes mértékben gyári alkatrészeknek felel meg.  

 

A Monroe Tenneco Projekt létrejöttének köszönhetően már nem csak lengéscsillapítókat, hanem az azt érintő termékek gyártását és értékesítését is kínálja a Monroe.

                                          

Monroe alkatrészek webáruházunkban:

  • Monroe lengéscsillapító
  • Monroe lengéscsillapító és porvédő készlet
  • Monroe spirálrugó
  • Monroe toronycsapágy
  • Monroe lengőkar
  • Monroe stabilizátor

Amennyiben Monroe lengéscsillapítókat szeretnél rendelni, nézz szét webáruházunkban:

Hagyj választ