Webáruházunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében, és javasoljuk, hogy fogadja el azok használatát, hogy teljes mértékben élvezze a navigációt.

cancel
Minden amit a TRW alkatrészekről tudni kell! TRW féktárcsa, fékbetét, TRW lengéscsillapító, TRW lengőkar
Közzétette      06/23/2021 18:21:53     Autóalkatrészek    Kommentek 0
Minden amit a TRW alkatrészekről tudni kell! TRW féktárcsa, fékbetét, TRW lengéscsillapító, TRW lengőkar

TRW féktárcsa, fékbetét, TRW lengéscsillapító és lengőkar

 

TRW a LEGNAGYOBB autó ipari beszállító! Ha TRW alkatrészt vásárolsz, akkor teljes mértékben gyári minőséget kapsz!A TRW kínálatában megtalálható a lengéscsillapító, féktárcsa, fékbetét, féknyereg, kormánymű, légzsák, biztonsági övek, komplett fék rendszerek (LUCAS).

 

A TRW legismertebb és legkelendőbb terméke az elitauto.hu webáruházunkban lengéscsillapító és féktárcsák, betétek!

 

A TRW mint gyár méretét raktárkészletét vagy mérnöki apparátusát, lehetetlen számokban meghatározni. Egy adatott közölnék, ami szerintem megnyugtató választ ad a TRW alkatrészek minőégére és megbízhatóságára.

Ezt képzeld el:

2001 óta átlagosan minden 4. új autóban TRW alkatrészeket találunk! Legyen az fék, futómű vagy biztonság technikai alkatrész! A TRW nem csak Európai autógyártóknak szállít, mára már piacvezető a tengerentúlon is és Japánban is! Azért ez mégiscsak megnyugtató.  

 

TRW Féktárcsa:

TRW féktárcsa vásárlása esetén nyugodtak lehetsz abban, hogy sem nyikorogni sem elvetemedni nem fog! A féktárcsák azon része, ami nem kopó felület az mind feketére festett, hogy ne rozsdásodjon. A TRW féktárcsák hihetetlen magas szén tartalommal bírnak, ennek oka, hogy a legzordabb körülmények között, a legmagasabb igénybevétel esetén sem deformálódnak el, mert nem hevülnek túl! A szénötvözet sem titok GG15HC és ami ennél is érdekesebb az a féktárcsa vastagság kiegyensúlyozottsága mely soha semmilyen körülmények között sem haladhatja meg a 12 µm-t. Ez lehet, hogy neked nem mond sokat, de ha összehasonlítod az adatokat az utángyártott piacon vagy akár a gyári termékekkel, akkor érthető lesz bizonyos mértékben.

 

TRW Fékbetét:

TRW Fékbetét rendelésekor kétséged se legyen afelől, hogy nem jó döntést hoztál, mert a lehető legjobb fék márkát választottad! A TRW fékbetét mind egytől egyig autó típustól függetlenül mind a COTEC vagy a DTEC egy prémium kategóriás betét. Mindegyik magas kerámia ötvözettből készül és nagy mennyiségű nyersanyagot tartalmazz a gumitól kezdve a grafitig. Mérete és formálja tökéletes pontosságú. A TRW betétek számos tesztek bajnokai. Hatásfokuk kimagasló!   

TRW Féknyereg:

Minden TRW által gyártott féknyereg a (LUCAS) gyári alkatrésznek számít! Tehát féknyereg vásárlásakor ezt mérlegeld! A TRW féknyergek között megtalálható új és felújított nyergek is. A felújított féknyereg se kisipari felújításon esik át, ezt is gyár (TRW) végzi!

 

TRW Fékcső:

TRW fék csövek titka a részletekben rejlik. Tehát a pontos kidolgozása a fejeknek, végeknek, csatlakozásoknak nem elhanyagolható! Gondolj bele, ha a fékcső végén található fej picit rossz irányba nézz , mert mondjuk a gyártás során nem voltak precízek a kisiparos utángyártók és még ráadásul a fékcső rögzítési pontja se pontosan oda esik ahova kellene vagy a lengéscsillapítón található tartó fülbe nem rögzíthető rendesen akkor az bizony feszülni fog. Ha pedig a fékcső feszül nagy baj van. A TRW fék csövek különleges, erős, a külső környezeti hatásokkal szemben ellenálló és a fékfolyadék alkohol tartalmával is ellenálló anyagból készül. Ez mind azért van, hogy te és a veled utazók és a forgalom többi résztvevője is a lehető legnagyobb biztonságban legyen! Egy aprócska alkatrész mely igen nagy felelősséget vállal.    

  

 

TRW lengőkar, lengőkar gömbfej, lengőkar szilent:

Már a 2000.-es évek előtt is szinte az összes autógyártónak a TRW volt az első beszállítója lengőkar tekintetében is! A TRW lengőkaroknak és azokban található gömbfejek és szilentek is mind-mind TRW. A TRW lengőkar a lehető legmasszívabb és legstrapabíróbb lengőkar az autóalkatrész piacon kapható termékek közül. Összehasonlítani versenytársaival vagy megversenyeztetni velük nem lehet. Nincs még egy olyan lengőkar gyártó cég és nem csak az utángyártott, de még a gyári piacon sem, aki annyi márkának lenne első beszállítója, mint a TRW. Természetesen szinte az összes autóhoz kaphatunk TRW lengőkart vagy szilentet, gömbfejet, legyen az alu, acél vagy más könnyűfém ötvöztet. A TRW igényességét bizonyítja, hogy termékeihez a szereléshez szükséges csavarokat is biztosítja.

 

TRW rugó:

TRW spirálrugók teljes választékában kaphatók a TRW lengéscsillapítók mellett. Méret pontosak, terhelhetők és magas ellenálló képességgel rendelkeznek nem csak a külső hatásokkal szemben, hanem a folyamatos terhelés miatt kitett erőhatásokkal szemben is. Anyagát tekintve magasan edzett rugóacél mely lágyulása vagy törése még sok-sok éve múltán is kizárt.

TRW toronycsapágy, toronyszilent:

TRW toronycsapágyak és toronyszilentek kaphatók külön-külön is, de szettben is megvásárolhatók. A toronycsapágyakban lévő csapágyak speciális porvédő védi. A torony szilentek és torony gumik teljes mértékben gyári méretűek és rögzítési módjuk is azonos. A beszereléshez szükséges csavarokat, alátéteket és némelyik esetben még az elhelyezkedést jelző jelöléseket is tartalmazza.

 

 

TRW alkatrészek webáruházunkban:

- TRW lengéscsillapító

- TRW lengéscsillapító és porvédő készlet

- TRW spirálrugó

- TRW toronycsapágy

- TRW Toronyszilent

- TRW lengőkar

- TRW stabilizátor

- TRW féktárcsa

- TRW fékbetét

- TRW féknyereg

-TRW fékcső

Ha TRW alkatrészeket szeretnél rendelni, nézz szét webáruházunkban:

Hagyj választ